T.E. Diamant

Vi er rigtig gode til diamantboring og skæring

Diamantboring er den ultimative løsning, hvis man skal have boret huller i beton, vægge, gulve eller andet murværk. Vi har 20 års erfaring med alle opgaver inden for diamantboring og diamantskæring.

Diamanter skærer igennem hvor alt andet giver op, og det udnytter vi i vores udstyr til fulde, og vores erfaring giver dig sikkerhed for kvalitet.

Asfaltskæring er en økonomisk gevinst fremfor opbrydning og gravning, derfor er vejbaneskæring, skæring til fjernvarme, kloak og kabler, cykelsti og alle arealer udendørs som indendørs uanset om det er beton eller asfalt, den helt rette opgave for T.E. Diamantboring ApS.

Vi holder til på Lolland og servicere kunder i København, på Sjælland og naturligvis Lolland samt Falster.

Diamantboring

Når vi benytter diamantboring frem for en betonhammer slipper man for både støj- og støvgener og efterreparationer af murværk el. lign.. På denne måde er diamantboring den ideelle løsning.

Diamantskæring

Diamantskæring er en rigtig god løsning, hvis man skal have skåret ud til et nyt dørhul, trappehul, vindues-hul eller øvrige åbninger i beton eller murværk.

Asfaltskæring

Vi udfører asfaltskæring til skarpe priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. T.E.Diamantboring har stor erfaring med asfaltskæring.

Vi kører fra Nakskov på Lolland til Gedser på Falster, fra Rødbyhavn ved den nye Femern forbindelse til København og Helsingør på Sjælland.
Vi er de rigtige specialister i skæring og boring med diamanter til din opgave.

Hvor tilbyder vi vores service?

Om det er Lolland, Falster, Sydsjælland, Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster, Sakskøbing, Stensved, Nakskov, Søllested, Rødby, Rødbyhavn, Maribo, Storstrømsbroen, Femernbelt, Nørre Alslev og du har brug for gulvskæring, fugeskæring, rilleskæring, vægskæring, asfaltskæring, skæring af knækfuger, afspændningsfuger, skæring af betonelementer, hulboring, boring i brønd, diamantboring i brønd, diamantboring og diamantskæring  i tunnel eller bro, asfaltskæring, tørskæring og tørboring, så er vi det helt rigtige valg for din opgave.

Diamantboring -skæring

Vi kan bore huller fra Ø 8mm og op til 1200 mm. Vi kan bore vandrette og lodrette huller samt smighuller eller boring nedefra og op. Vi skærer i asfalt, og i princippet i alt hvad der er umuligt. Vi kører fra Nakskov på Lolland til Gedser på Falster, fra Rødbyhavn ved den nye Femern forbindelse til København og Helsingør på Sjælland. Vi er specialister i wireskæring, hvor der skal skæres i beton og pladsen er trang, hvor væg eller dæk-tykkelse er for stor en opgave for en normal klinge.

Asfaltskæring

En asfaltskærer er en enorm rundsav som er bygget til at skære i stenmaterialer. Maskinen er normalt udstyret med en vandtank, så man kan vande det område der skal skæres i. Dette er bl.a. for at holde på støvet, men mere vigtigt for at holde klingen afkølet, så den ikke bliver skæv eller knækker tænderne.

Herunder et lille udsnit af vores mange opgaver

Ny mand

Vi har her i februar fastansat Mike Rasmussen efter et godt rekrutteringsforløb i samarbejde med Manflex. Mike er allerede godt kendt ude hos kunderne og i fuld gang med opgaverne. Mike er tilflytter til Lolland, 27 år gammel og havde en stor drøm om at komme herned...

Skæring af dør

Skæring af dør hos Fair Fitness i Marielyst

Opgave for Lalandia i tropisk varme

En lille opgave for Lalandia 3ø52 i 30 cm puuuuhhaaa det er varmt og arbejde i tropiske varme for Lalandia 3ø52 i 30 cmT.E.Diamantboring udfører diamantboring i størrelserne Ø8-Ø1200 til både privat- og erhvervskunder på hovedsageligt Sydsjælland og Lolland-Falster. ...

Nakskov havn – Skæreopgave

Nakskov havn havde brug for en diamantskærer der kunne klare opgaven. T.E Diamantboring skærer op til 53 cm dybde, mens vi med wireskæring kan skære i langt større dimensioner. ​Diamantskæring gør det muligt skære gennem selv de stærkeste materialer, og samtidig...

KONTAKT
T.E. Diamantboring Aps

TELEFON:
+(45) 40 11 30 90

SKRIV MAIL:
te@tediamant.dk

ADRESSE:
Stibankevejen 6
4920 Søllested

 

da_DKDansk